Mina nya hälsoskor

God eftermiddag alla fina och härliga människor som kommer hit till min blogg. Det är spännande saker som är på gång här i Kiruna nu, och jag riktigt längtar efter att få berätta om det här för er! Jag har en väldigt aktiv fritid. Sport och fritid det är min melodi! Jag är väldigt aktiv och det är både långpromeder i skogen och mys här hemma som betyder mycket för mig. Många par skor har jag slitit ut genom åren. Nu har jag köpt ett par väldigt bra hälsoskor i Kiruna på Hälsokraft. Hälsokraft skrev jag ju om till er för några veckor sedan när vi hade polarnatt här uppe i norra Norrland och det var så härligt att få gå dit och sola solarium på detta företag med sin fina butik. Jag såg inne i butiken att de har väldigt mycket bra produkter i sitt sortiment. Dessa hälsoskor är ett exempel. Även deras stora sortiment av vitaminer och mineraler tror jag att många kan ha nytta av. Här uppe i norr så skadar det ju inte med ett tillskott av vitamin D, i alla fall inte under vinterhalvåret.  

 

Hur som helst så har jag nu fått rådgivning angående vilka slags hälsoskor som passar bäst till min livsstil. Och det måste jag då säga att nu med dessa hälsoskor på fötterna så riktigt flyger jag fram där ute i skogen! Dessa skor de är ju så sköna att ha på fötterna och den höga kvalitén gör att skorna inte slits lika snabbt som de skor jag haft förut. Det är viktigt att vara rädd om sina fötter och skaffa sig riktigt bra skor. Är ni också intresserade av att köpa dessa hälsoskor i Kiruna så vet ni i alla fall om var ni hittar dem någonstans!