Marias Knopp å tå

Hej alla fina följare som jag har på denna blogg. Jag har haft problem den senaste tiden med en hel del värk i kroppen. Det får man kanske räkna med när man simmar på elitnivå som jag gör. Jag brukar ju skriva en hel del om min simning och sport på den här bloggen men just idag så ville jag tala med er om massage. Jag går regelbundet till Marias Knopp å tå för att få massage i Bunkeflostrand. Detta är verkligen någonting som jag skulle vilja rekommendera till er, för något skönare och mer avslappnande, för att inte tala om värkreducerande, det går det nog inte att få, annat än att man går på massage. Jag brukar verkligen tala om för de andra i min simklubb hur bra det är med massage. I och för sig så är det givetvis mycket bra för den som sysslar med någon idrott att få massage, men, massage är bra för alla! Därför tänkte jag mig i just det här inlägget, verkligen slå ett slag för massage och hoppas att ni är riktigt många som ska upptäcka alla fördelarna som det är med att få massage. 

 

Var ni än bor i landet så ska ni säkert finna något företag som skulle kunna ge er en riktigt välbehövlig massage. Men, för er som söker massage i Bunkeflostrand, eller massage i Oxie eller i Lomma, då måste jag verkligen rekommendera er att gå till just Marias Knopp å tå. Den massage som jag har fått här är faktiskt litet utöver det vanliga, ni kommer inte att kunna få en lika bra massage någon annanstans som hos Marias Knopp å tå. Att prioritera massage är samma sak som att vara snäll mot sig själv. Det vore roligt om ni längre fram berättar för mig om era egna erfarenheter av massage!