Gym 101 Fitness

God morgon allt gott folk och idag skiner solen fast klockan bara är kvart i sex på morgonen. Dagen kunde inte ha startat bättre och jag fick så här på morgonkvisten ett sug efter att skriva ett inlägg på bloggen, det ska handla om gruppträning i Trelleborg. Jag var hos läkaren på vårdcentralen och det visade sig att min ryggvärk beror på artros och jag blev ordinerad fysisk aktivitet på recept. Det är nämligen så att det enda som kan lindra värken är att stärka rygg- och magmusklerna. I fem års tid har jag befunnit mig på något gym, i min fantasivärld, nu fanns det inte längre några ursäkter till att inte börja träna och jag bestämde mig för att börja med gruppträning i Trelleborg på Gym 101 Fitness. Dels går jag på denna gruppträning men ett pass i veckan kör jag vanlig styrketräning också. Jag kan bara säga att nu när jag äntligen har kommit igång med träningen så mår jag bättre än på år och dar, dessutom gör det lite mindre ont i ryggen. Läkaren sa till mig att värken i stort sett kan försvinna med hjälp av träning men ännu så länge har jag inte kunnat sluta med värktabletterna, och jag har även bett om ett nytt recept. Det kändes bra att jag kunde säga att jag har börjat med denna gruppträning i Trelleborg när jag bad om ett nytt recept på värktabletter, för då förstår läkaren att jag gör vad jag kan för att komma tillrätta med värken, att jag inte är en sådan person som bara vill ha tabletter, utan jag försöker med andra åtgärder att bli av med värken.